Nahrávam Udalosti
Táto udalosť už prebehla.

POZOR ZMENA TERMÍNU! Z dôvodu zavádzania opatrení zameraných na zabránenie šírenia koronavírusu sa podujatie presúva na iný termín. Viac informácií už čoskoro >>

PROGRAM:

18. marec 2020 (streda)
– miesto: Hotel Vinársky dom, Holubyho 27, Pezinok


9:00 – 13:00 hod.

  • Odborná prednáška: Ing. Dorota Pospíšilová, PhD., najúspešnejšia slovenská šľachtiteľka viniča
    ŠĽACHTENIE VINIČA, DÔVODY V MINULOSTI A TERAZ, PERSPEKTÍVY, AKTUÁLNA SITUÁCIA
    – výsledky šľachtiteľskej práce a pohľad na celoživotné dielo, nové muštové a stolové odrody
  • Odborná prednáška: prof. Ing. Pavel Pavloušek, PhD.
    (Záhradnícka fakulta Mendelovej Univerzity Brno Lednice, odbor Vinohradníctvo a vinárstvo)
    PRAKTICKÉ ASPEKTY ŠĽACHTENIA MUŠTOVÝCH PIWI ODRÔD – AGROTECHNICKÉ A PESTOVATEĽSKÉ ASPEKTY, EKOLOGICKÁ OCHRANA POČAS VEGETÁCIE, PODPNÍKY, KVALITA HROZNA A VÍNA

13:00 – 14:00 hod. – obedňajšia prestávka (reštaurácia hotela Vinársky dom)
14:00 – 16:30 hod. – Komentovaná porovnávacia degustácia reprezentatívnych vzoriek vín z ČR a SR

Podujatie moderuje a spolukomentuje lektorka SVA – Ing. Edita Ďurčová DipWSET & WA

PARTNER PODUJATIA – Danube Wine Challenge IWC

ONLINE prihláška >>

 

Pozvánka + záväzná prihláška (.pdf) >>

Pozvánka + záväzná prihláška (.doc) >>

 

Účastnícky poplatok – člen EVIRS: 40€ (v cene celodenný odborný program)
Účastnícky poplatok – ostatní účastníci: 50€ (v cene celodenný odborný program)
Obed – Hotel Vinársky dom: 10€

Účastnícky poplatok je potrebné uhradiť vopred na účet EVIRS – Európsky vinársky rytiersky stav Pezinok, číslo účtu: 2667740014 /1100, IBAN SK2611000000002667740014. V popise platby uveďte prosím svoje meno. V prípade požiadavky Vám vystavíme faktúru.

Kontakt – zaslanie prihlášky – evirs@evirs.sk
Kontakt – doplňujúce informácie – tel.: 033/640 51 55, 0903 242 172

 

     

 

UBYTOVANIE: V prípade záujmu si rezervujte ubytovanie v hoteli Vinársky dom (+421 903 476 013), alebo Penzión pod Kláštorom (+421 903 926 166, +421 911 700 390).

Počet miest je limitovaný, rezervácia nutná! Uzávierka prihlášok: 6.3.2020